sâmbătă, 8 ianuarie 2011

SITETALK-UNAICO O RETEA GLOBALA IN ASCENSIUNE


SiteTalk – startul unui site gigant in lume !!!! Inscrieti-va acum!
SiteTalk – startul unui site gigant in lume !!!!


SiteTalk –ul este o concurenţa pentru reţelele sociale existente?


De ce SiteTalk -ul este o alternativă reală la Twitter, Facebook, YouTube, Xing,Myspace, etc, pentru care mulţi din intraga lume se inregistreaza aici?
De ce SiteTalk-ul va pune în curând, toate celelalte site-uri sociale in umbra?
De ce SiteTalk-ul este într-adevăr ceva unic , pentru ca puteţi găsi totul la un loc, ceea ce ofereau celelalte site-uri separate?

SiteTalk-ul este un site multifunctional, platformă multilingvă sociala de reţea catre toti oameni din întreaga lume. Acest lucru nu este ceva nou,si alte site-uri o fac la fel. In mod gratuit. Caracteristica SiteTalk-ului este că totul este conceput dintr-o bucată. O reţea socială, toate pe o platformă care uneşte toate cele oferite individual de YouTube, Facebook, Twitter,Netlog, Neogen, Hi5,Myspace etc. Imaginaţi-vă pur şi simplu de aici înainte, cat este de practic. Trebuie numai să intraţi într- o singură pagina şi apoi puteţi folosi toate serviciile care sunt disponibile în alt aspect individual.

Dincolo de caracteristici obişnuite cum ar fi chat-uri, bloguri, forumuri, videoclipuri, muzica, încărcări şi descărcări, de căutare, etc SiteTalk-ul este o piata internationala pentru contacte personale şi comerciale, anunturi, locuri de muncă, servicii imobiliare, convenţii şi portalul evenimente, web catalog şi motoare de cautare.

În plus faţă de aceste servicii site-ul este destinat în mod special si pentru Networkeri. Nu va fi o persoană de contact în mod special pentru agenţii de vânzări. Fiecare se serveste cu ce are nevoie, din oferte.
Şi ultimul dar nu cel din urma, SiteTalk-ul ofera ceva care numai aici există, conceptul unic pentru un utilizator: un model complet gratuit de afaceri pentru toată lumea. Această ofertă se adresează tuturor utilizatorilor de pe platforma, posibilitatea de a participa la dezvoltarea platformei, prin invitarea de noi membrii. Fiecare utilizator primeste biroul său personal virtual,o imagine de ansamblu cu privire la cifra de afaceri şi a comisionului realizat din rulajul trimestrial al companiei Enigro.
De altfel, comisioanele sunt foarte profitabile şi pot fi văzute in acest Back Office, localizat pe site-ul oficial al firmei Unaico unde simplu va logati cu datele personale, cu care v-ati inscris la SiteTalk.
Pentru cei care doresc sa dezvolte aceasta afacere in mod rapid, proprietarii ofera si un pachet de start rapid. Contactati persoana care v-a invitat si veti primi detalii, participati la conferintele online de prezentarea oportunitatii. Informati-va cat mai repede.

INSCRIETI-VA GRATUIT PE LINK-UL DE DEDESUBT:
http://www.SiteTalk.com/emperor
pe pagina mea personala va apare in coltul dreapta Sign Up for Free

prezentarea video de 2 minute a dl Rune Evenssen despre SITETALK-UNAICO-ENIGRO
http://www.youtube.com/watch?v=aagDA7-EsIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu