sâmbătă, 8 ianuarie 2011

SITETALK-UNAICO -UNDE OAMENII INTALNESC OAMENIVa aduc la cunostinta  informatii despre crearea  unui  nou site social, care rasplateste membrii cu  puncte de fidelitate.
Inregistrarea este GRATUITA.
Unde se termina Facebook, Twitter , My space…..acolo incepe 
SiteTalk.
Acum , peste 30% din populatia lumii este online………
Paginile sociale indeplinesc un rol important in viata multor oameni, sunt  locul unde isi invita  rudele, prietenii, colegii  si chiar partenerii de afacere.
In lumea Internetului  si-a facut aparitia  o noua si moderna colectivitate globala, care este multifunctionala si este la un nivel mult superior  fata de siteurile sociale  existente pana acum.
NOUL BRAND ESTE
SITETALK
ESTE PRIMA COMUNITATE  CARE  ISI  RECOMPENSEAZA MEMBRII !
Uneste culturi, valori si oportunitati de afaceri la nivel global!
O platforma globala (marele Mall ), in jurul caruia se incorporeaza cele mai cautate  produse, servicii, cunoscute si marci noi, totul  accesibil dintr-un singur loc, pe

Sitetalk.

O conceptie originala si unica!
Inregistrati-va  chiar acum, in mod GRATUIT, sa faceti  parte din dezvoltarea unui nou brand de site social.!
Click pe link-ul de mai jos, si deveniti membru GRATUIT, fara nici o obligatie:

LOGATI-VA IN CAMPUL SIGN UP FOR FREE

Sitetalk s-a lansat in 16 ianuarie 2010 si are surprize pentru lumea intreaga ! 

 Odata deschis SitetalkMall-ul  a inceput  colectarea punctelor de fidelitate, respectiv daca veti invita cat mai multi prieteni care, la randul lor vor dori  sa achizitioneze produse sau servicii  din SitetalkMall, veti primi puncte de fidelitate, adica….. veti  profita din acest rulaj. Aceste puncte se pot converti  in cumparaturi de produse, servicii, sau, daca doriti sa va alaturati  afacerii,  puteti  achizitiona si pachet de afacere din punctele acumulate, in cadrul unui interval de 30 de zile.
Site-ul functioneaza deja in 10 limbi si se traduce in continuu si in alte limbi. Fiecare membru isi poate completa deja profilul personal si in curand si profilul de afacere ( aici vei putea promova afacerile tale actuale) , galeria  Foto, are si o aplicatie pentru prelucrarea pozelor, si in curand va porni si meniul de chat.….
Daca va intereseaza site-ul nostru social si doriti sa cunoasteti cum se integreaza intr-o afacere, printr-o noua si revolutionara conceptie, Va invit sa cunoasteti noul model de oportunitate, care este unic in lumea Internetului.
 
La orice intrebare  Va raspund cu placere, Va rog sa ma cautati la  datele mele de contact
cristinic_68@yahoo.com
cristidana68@yahoo.com.com  
Dati click pe linkul de dedesubt pentru a viziona un fisier video de 2 minute
http://www.youtube.com/watch?v=aagDA7-EsIU

Va doresc o zi minunata  in continuare !
Cristian iliescu
Id mess cristinic_68
Id skype cristinic_68

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu